Effie Awards

Titoktartás, bizalmas kezelés

Az Effie a hatékony marketing megvalósítását és megvalósítóit díjazza. Az Effie nevezési és értékelési rendszerének folyamatát úgy alakították ki a verseny szervezői, hogy minden nevezőnek segítsen hatékonyan bemutatni a pályaműben szereplő sikeres marketingkommunikációs aktivitást annak hátterével, a koncepcióval, a kreatív megvalósítással és az eredmények igazolásával. A zsűrizés bizalmasan és név nélkül zajlik.

Ha a pályázó ennek ellenére sem szeretne bizalmas adatokat megjelentetni pályaművében, akkor „indexálhatja” a számadatokat.
A pályaműben nem kötelező a konkrét számadatokat használni, lehet viszonyszámot/arányszámot is alkalmazni, a zsűritagok ezekből is fel tudják mérni az adott kampány eredményességét, hatékonyságát.

Zsűrizés, a pályaművek értékelése
Minden zsűritagnak titoktartási nyilatkozatot kell aláírnia az értékelés megkezdése előtt. A zsűritagoknak az online zsűrizés alkalmával sincs módjuk elmenteni vagy másolatot készíteni az adott anyagról. A zsűritagok kifejezetten olyan pályamunkákat és kategóriákat kapnak értékelésre, amelyeknél nem áll fenn az összeférhetetlenség veszélye, illetve az esetleges -szervezők által nem tudható- összeférhetetlenséget kötelesek jelezni a szervezők felé az értékelés megkezdése előtt.

A leadott pályázati anyag (hatékonysági esettanulmány és kreatív anyag)
A 2021. évi Effie döntősei és díjazottjai különböző platformokon szerepelnek majd. A benyújtott anyagnak eredetinek kell lennie, vagy rendelkeznie kell a benyújtáshoz szükséges jogokkal és engedéllyel.

A kreatív anyagok és a pályázati anyag
A nevezési dokumentációban szereplő információkat bizalmasan kezeljük. Kizárólag az online nevezési lapon publikusként megjelölt információ és kreatív anyag kerül felhasználásra a szervezők által a Díjátadón vagy egyéb promóciós, oktatási célból. Ha a pályamunka díjazott lesz, az Effie szervezői készítenek egy kisfilmet a pályázati anyag e célra szolgáló publikus szövegéből és az e célra benyújtott kreatív anyagából. Ezt a szervezők bemutatják a díjátadó ceremónián és a weboldalon is.

Eseménynaptár
2022. május 19. csütörtök 10:00
Online workshop 1.
2022. május 26. csütörtök 10:00
Online workshop 2.

„Iránytű a sikeres pályázatíráshoz”
Összefoglaljuk a sikeres pályázatírás főbb szempontjait, a bírák jó tanácsait, és hasznos tippeket adunk. Hogy az eredményes kampány jól megírt pályaműként szálljon versenybe!
Megnézem
Ipsos – Effie Awards Analysis
Kivonat:
(A teljes kutatási eredmény is hozzáférhető, jelezd felénk igényedet!)

Feliratkozás

Hírek, aktuális információk a 2022-es versenyről első kézből, elsők között.

Digital hungary
onbrands

Támogatók

atmedia
Impetus Research

Együttműködő partnerek


AWARDING IDEAS THAT WORK ®
© Effie Worldwide, Inc. All Rights Reserved. Effie is a registered trademark / service mark of Effie Worldwide, Inc.
MAKSZ         IAA
X
Szöveg
X
Szöveg